Leer zingen! Ook online. Doe mee met zangprojecten!

Samen Zingen

Hoe kan Moving Through Music jou helpen om zelf te zingen?

Voor beginners:

 • Inloop Pauzekoor
  Samen zingen met anderen kan in het Pauzekoor, waar we vooral bezig zijn met (eenvoudige) liederen, met tekst, met melodie, met ritme. Altijd is een warming-up van lichaam en stem onderdeel van deze bijeenkomsten. Speels en gericht op ‘samen’.
 • Individuele zangles
  In een zangles kan ik helemaal ingaan op jouw stem en jouw wensen, en op de problemen die jij eventueel ondervindt bij het vertolken van liederen in met name de klassieke muziekstijl. We werken elke les aan aspecten van vocale techniek, zoals ademsteun, ademstroom, articulatie, klinkeregalisatie, registerovergang, stembereik, en aan liedinterpretatie.

Voor gevorderden:

 • Individuele zangles
  In een zangles kan ik helemaal ingaan op jouw stem en op de problemen die jij ondervindt bij het vertolken van liederen in met name de klassieke muziekstijl. We werken elke les aan aspecten van vocale techniek, zoals ademsteun, ademstroom, articulatie, klinkeregalisatie, registerovergang, stembereik, en aan liedinterpretatie.
 • Projectkoor
  Incidenteel organiseert Moving through Music een projectkoor met enkele repetities en een uitvoering, waarbij veel gevraagd wordt van zelfstudie. Zo mogelijk is studiemateriaal beschikbaar (audio-bestanden). Uitvoering op locatie.
 • Online: samen zingen via Jamulus of Sonobus
  Op afstand online samen zingen kan steeds beter via computerprogramma’s als Jamulus of Sonobus. Incidenteel organiseert Moving through Music een project-zanggroep met inzet van deze programma’s.

Hoe kan Moving through Music jou helpen om met jouw stem of met jouw muzikaliteit anderen te helpen of te healen?

 • Voor mantelzorgers van mensen met dementie kan Moving through Music een workshop verzorgen over de helende werking van voorkeursmuziek.
Facebooktwitter