Leer zingen! Ook online. Doe mee met zangprojecten!
Project kerstliederen 2020

‘Healing Light’: Kerst 2020

Een projectkoor voor ervaren zangers

Tijdens dit kerstconcert zingen we liederen van hedendaagse componisten Jenkins, Gjeilo, MacMillan, maar ook oude muziek, zoals het prachtige O Magnum Mysterium van de Spaanse componist Vittoria. Ook Duitse, Russische, Hongaarse kerstmuziek komt voorbij, en als het enigszins mogelijk is leren we een Aramees Marialied. Kortom: een veelzijdig kerstconcert van deze tijd.

Vanwege Corona is er slechts plaats voor 16 zangers en wordt een groot beroep gedaan op de zelfstandigheid van de zangers. Je krijgt oefenbestanden, zodat je zelfstandig je eigen partij kunt instuderen. Ik ben nog op zoek naar een manier om offline en online repeteren zo te combineren, dat het voor iedereen prettig is.

De helft van de repetities zal via Zoom plaatsvinden.

De (live) repetities gebruiken we om te werken aan samenklank, timing en dynamiek.

Voor deze vorm is gekozen vanwege de huidige situatie rond COVID-19: mocht de situatie hiertoe aanleiding geven, dan zal nog meer beroep gedaan worden op het online voorbereiden van het concert.

De live repetities vinden plaats op maandagavond v.a. eind september, in Huis van de Wijk De Pijp in Amsterdam (o.v.). We gaan uit van 4 of 5 live repetities, om de twee weken.

Uitvoering op 11 december 2020 in de Oud-Katholieke Kerk aan de Ruysdaelstraat, Amsterdam (o.v.).

Muzikale leiding door Barbara Wessel. Pianobegeleiding door Marjon Ittner.

Kosten voor deelname: 110 euro p.p.

N.B. Locatie van repetitie en concert zijn onder voorbehoud, omdat een definitieve reservering van deze ruimtes nog niet mogelijk was.

Aanmelding (voor 23 september 2020) via onderstaand formulier: Er is plaats voor 5 sopranen, 5 alten, 3 tenoren en 3 bassen. Na je aanmelding neem ik telefonisch contact met je op om via Skype of Zoom kennis te maken en je stem te beluisteren.

Facebooktwitter